Cautare

1632 de rezultate pentru "antena 1 calarasi vremeahey1" (3.61 secunde)
1,41 (Presedinti de Consiliu Judetean), 1,53 (vot politic la consiliile judetene) si 1,58 (votul pentru primar).
PSD doreste demiterea Oanei Mizil din fruntea filialei Calarasi Potrivit unor surse, in BPN al PSD s-a propuns, luni, demiterea Oanei Mizil de la PSD Calarasi.
Comisia pentru agricultura organizeaza sedinta de miercuri la Calarasi Comisia pentru agricultura a Camerei Deputatilor isi va tine sedinta de miercuri in Calarasi, unde se va dezbate proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr.20/2013 privind reglementarea unor masuri necesare derularii proiectelor cu finantare nerambursabila din Programul National de Dezvoltare Rurala.
Primaria municipiului Calarasi a postat pe pagina de Facebook a institutiei urmatorul anunt: ... Duminica, 27 mai 2018, va invitam sa sarbatorim impreuna Hramul orasului Calarasi.
Eleonora Iftemie din Radovanu, judetul Calarasi participa im acest week-end la Zilele Municipiului Calarasi cu un razboi de tesut care a fost atractia targului mesterilor populari, in Piata Prefecturii.
Pe data de 22 februarie, la ora 16.30, la pizzeria Bya din Calarasi, va avea loc vernisajul expozitiei de caricaturi Dragobeti si Dragobete.
In toamna anului trecut, la Muzeul Municipal Calarasi a fost gazduita o expozitie ce cuprindea mai multe proiecte arhitecturale privind viitorul urbanistic al municipiului Calarasi.
Observartor de Calarasi informeaza: ... Circulatia bacului a fost reluata Pana la ora 10:25 , din cauza conditiilor meteorologice, circulatia bacului pe ruta Calarasi -Ostrova fost oprita.
CONSTANTA (VIA GIURGIU-CALARASI-CERNAVODA). ... (Poetul a facut o escala la Calarasi, orasul de la Cotul Borcei, deoarece nu exista cursa directa Giurgiu-Cernavoda. De la Calarasi, Eminescu s-a imbarcat pe un alt vapor pana la Cernavoda - NOTA REDACTIEI ESTIRI).
Procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata pe Radu-Ion Fotino, pentru ca, folosindu-se de certificate fictive de mostenitor, pe care le-a prezentat autoritatilor locale din Calarasi, Ilfov si Teleorman, a obtinut reconstituirea dreptului de proprietate asupra a peste 200 de hectare de teren.
Potrivit comunicatului, liberala era atunci procuror la Procuratura locala Oltenita, judetul Calarasi.
Este vorba despre Ion Solcanu si Doru Ioan Taracila, fosti senatori PSD si lideri ai organizatiilor Iasi, respectiv Calarasi, din 1990 pana 2008. ... Functia de prefect al judetului Calarasi il impiedica pe Taracila insa sa-l sustina public.
• Un exemplu similar poate fi regasit si la nivelul judetului Calarasi.
Bogdan Tiberiu Iacob) Deputatul PSD si, totodata, presedintele organizatiei judetene Calarasi, Oana Niculescu Mizil, socheaza lumea politica printr-o declaratie care pune zdravan sub semnul intrebarii criteriile de promovare in partid.
Potrivit unui comunicat al Executivului, beneficiarii finali ai Programului SAMTID, faza I, sunt societatile comerciale pe actiuni din judetele Alba, Botosani, Calarasi si Hunedoara, prestatoare de servicii publice, care vor incheia contracte de delegare a gestiunii activitatii de alimentare cu apa cu orasele mici si mijlocii.
Grupul Pic din Pitesti, controlat de Ilie si Cornel Penescu, deschide marti, la Calarasi, al cincilea hipermarket al retelei, in cadrul unui parc de retail dezvoltat in regie proprie in urma unei investitii de 60 milioane de euro.
Evenimentul a fost organizat in colaborare cu Biroul Regional de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria din Calarasi. ... Aria eligibila cuprinde sapte judete din Romania (Dolj, Mehedinti, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Constanta) si noua districte din Bulgaria (Vidin, Montana, Vrata, Pleven, Veliko-Tarnovo, Ruse, Razgrad, Silistra, Dobrich).
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Traderul mai detine doua silozuri de cate 9.000 de tone in Corabia, judetul Olt, si in Oltenita, judetul Calarasi, potrivit datelor Ministerului Agriculturii (MADR).
Ambasadorul Frantei in Romania, prezent la Calarasi la inaugurarea unei noii linii de productie Saint-Gobain Glass Romania Ambasadorul Frantei in Romania, prezent la inaugurarea unei noii linii de productie Saint-Gobain Glass Romania Excelenta sa Philippe GUSTIN, Ambasadorul Frantei in Romania, va participa, joi, 5 septembrie, la inaugurarea unei noi linii de productie de sticla laminata din cadrul fabricii Saint-Gobain Glass Romania de la Calarasi.
google-analytics.com